Glen Wood Whisky Club

Member 222

 


Whiskykalender 2021

Årets adventskalender kommer publiceras dagligen på en blogg som nås via nedanstående länk. Klicka på länken och skrolla nedåt för att läsa om vilken whisky som gömmer sig i dagens flaska. Bloggen ger möjlighet för er att kommentera och diskutera dagens whisky. Klicka på Kommentarer, fyll i Namn och Kommentar, klicka på Skicka och sedan kommer er post publiceras under inlägget. Önskar ni följa diskussionen behöver ni även lämna er Epost. 

Det är vår förhoppning att utvalda whiskysorter till årets kalender skall ge dig en angenäm smakupplevelse. Du har nu en möjlighet att dela med dig av din upplevelse av respektive whisky genom att lämna dina kommentarer i vår blogg. För att motivera dig till detta utlyser vi härmed en tävling. Den av er som är mest engagerad och lämnar kommentarer till flest whiskys vinner en god flaska whisky. Är det så att flera når samma antal, så kommer en vinnare att utlottas bland dessa.

 Whiskykalender 2021 (weebly.com)  

Den 24 December kommer vi dela med oss av ett sammanslaget kompendium med samtliga whiskys från årets adventskalender.  Planerade Whiskyprovningar

2021-09-03
Stämma
Stämma med whiskyprovning på Ekets Bygdegård   Mer
2021-10-01
Mackmyraprovning
   Mer
2021-11-19
Selected Malts Jännaholms Bilmuseum
   Mer


 


Whiskykarta 

Whiskyförteckning från provningar