Glen Wood Whisky Club

Member 222

 


Whiskykalender 2023

Årets adventskalender kommer publiceras dagligen på en blogg som nås via nedanstående länk. Klicka på länken och skrolla nedåt för att läsa om vilken whisky som gömmer sig i dagens flaska. Bloggen ger möjlighet för er att kommentera och diskutera dagens whisky. Klicka på Kommentarer, fyll i Namn och Kommentar, klicka på Skicka och sedan kommer er post publiceras under inlägget. Önskar ni följa diskussionen behöver ni även lämna er Epost. 

Det är vår förhoppning att utvalda whiskysorter till årets kalender skall ge dig en angenäm smakupplevelse. Du har nu en möjlighet att dela med dig av din upplevelse av respektive whisky genom att lämna dina kommentarer i vår blogg. För att motivera dig till detta utlyser vi härmed en tävling. Den av er som är mest engagerad och lämnar kommentarer till flest whiskys vinner en god flaska whisky. Är det så att flera når samma antal, så kommer en vinnare att utlottas bland dessa. /whiskykalender-2023 

Den 24 December kommer vi dela med oss av ett sammanslaget kompendium med samtliga whiskys från årets adventskalender.  

whiskykalender-2023


 


Whiskykarta 

Whiskyförteckning från provningar

Planerade Whiskyprovningar


Whiskyprovning Orangeriet Strövelstorp

Datum:2023-08-18
17:30

Hej.
Whiskyprovningen startar lite tidigare denna gången eftersom vi börjar med ett besök på Varalövs tunnfabrik, därefter mat och whiskyprovning på Orangeriet i Strövelstorp.
Buss hämtar och lämnar på de platser vi angett i inbjudan. Vi kommer uppdatera busslistan när anmälningarna är inkomna.
Väl mött till denna provning hälsar whiskyprovningsgruppen.
//Göran, Henrik, Kurt, Christer o Svenne

 Whiskyprovning 230818 Orangeriet Strövelstorp.pdf


Tillbaka till översikten